"Kate Klein. kolmen lapsen kotiäiti, ikävystyy Upchurchin nukkumalähiössä, jossa talot maksavat vähintään miljoonan, kaikki on aina tiptop ja kuolettavan tylsää. Leikkipuiston sileiksi suitut superäidit karsastavat häntä, ja hänen miehensä käy kotona vain kääntymässä. Paikalliset ajelevat pienen kasvihuoneen kokoisilla maastureilla, mutta niistä ei ole suojaa, kun murha tahrii kiusallisesti pastellisävyisen idyllin.

Katen mielestä murha on kiinnostavinta mitä kaupungissa on sattunut sitten naapurin likakaivon hajoamisen, ja hän ryhtyy tutkimaan juttu. Avukseen hän saa bohemin ystävänsä, mattoimperiumin perijän Janie Sgalin sekä entisen ihastuksensa Evan McKennan. Mitä pidemmälle he tutkimuksissaan etenevät, sitä enemmän salaisuuksia paljastuu ja sitä ikävämmältä alkaa näytttää onnellisuusmuurin taakse piilotettu maailma."

Takakannessa todetaan vielä "herkullisen nokkela murhamysteeri" ja "täydellisen viihdyttävä". Pitää paikkansa, kevyttä viihdettä jota ihminen aina välillä tarvitsee. ainakin tämä ihminen...