""Kuule"; Miriam madaltaa ääntään. "Medän uudesta naapuristamme...Oletko huomannut hänessä mitään erikoista? Täällä on alkanut liikkua aika paljon autoja iltaisin. Ja kun naiselle tulee vieras, hän sytyttää lukuisia kynttilöitä ja laskee kaihtimet. Teillähän on pieni lapsikin, silloin olisi hyvä tietää millaista väkeä naapurustossa liikkuu, vai mitä?"

Elinor ei reagoi Miriamin toivomalla tavalla, vaan alkaa hymyillen työntää lastenvaunuja kohti kotia. Kun Miriam ei saa tukea mieheltäänkään, hän päättää puhua epäilyksistään Ninalle, naapurissa asuvalle yksinhuoltajaäidille. Heidän hyvämaineisen omakotialueensa rauhaa ei saisi kukaan uhata!
Toisin kuitenkin käy. Salaperäinen naapuri tulee muuttamaan odottamattomalla tavalla sekä Miriamin että Ninan ja Ellinorin elämää. Hänen Tarot-korteistaan alkaa myös kolmen eri-ikäisen naisen erikoislaatuinen ystävyys."

Kolme naista erilaisissa elämäntilanteissa. Halusin välillä lukea ihanaa hömppää, mutta tässä tuli esille naisen elämän kipupisteitäkin. Viihdyin oikein hyvin!