"Oikea Comus on ilmestyvä vääräuskoisille, lukee viesteissä, joita he kaikki  ovat saaneet Puusepäksi itseään kutsuvalta lähettäjältä. Salaseura oli heille aikoinaan vain jännittävä roolipeli. Nyt, yli kaksikymmentä vuotta myöhemmin, entiset ystävät ovat päätyneet kuka minnekin.

Kai tuottaa mainoselokuvia, Pauliina on kouluttautunut energiahoitajaksi. Niklas johtaa geenitutkimusryhmää, Jyrki on tieto-turvainsinööri, Kikka työskentelee toimittajana. Pete on yllättäen päätynyt papiksi ja Mari pitää kirjakauppaa nuhruisessa lähiössä.

He ovat tavoitelleet kuka rahaa, kuka valtaa, mainetta ja hyvyyttä. Mutta kuka heistä lopulta on löytänyt onnen, ja millainen hinta siitä on pitänyt maksaa?"

"Kun Kai Rautio tapaa ensirakkautensa Pauliinan, vuosien takaiset tunteet leimahtavat pintaan. Uusi alku saa kuitenkin synkän lopun.

Kai ei usko Pauliinan kuolemaa onnettomuudeksi. Ei ainakaan sitten, kun Pauliinan laukusta löyty tarotkortteja, joihin raapustetut viestit viittaavat heidän kouluaikaiseen salaseuraansa.

Kun Kai alkaa etsiä käsiinsä vanhoja ystäviään, nuoruuden roolileikit heräävät uudelleen eloon."

Dekkaria ja mysteerejä. Sivumääriä asioita, joista en ymmärtänyt yhtään mitään. Siitäkin huolimatta mielenkiinto pysyi vireillä loppuun saakka. Aika hyvin kirjailijalta.

1251021393_img-d41d8cd98f00b204e9800998e