"Itsenäinen jatko-osa menestysromaanille Berliininpoppelit."

"Neshovin sikatilalla Trondheimin lähellä eletään rauhatonta aikaa: äiti on kuollut, isä vanha ja kolme veljestä ymmällä miten järjestää elämänsä. Vanhin veli Tor hoitaa kotitilaa, keskimmäinen Margido on läheisen pikkukaupungin hautausurakoitsija, ja Erlend asuu Kööpenhaminasa miesystävänsä kanssa.

Nyt keskiöön nousee Torin aikuinen tytär Torunn, joka ensimmäisä kertaa joutuu kunnolla tutustumaan isäänsä ja lähisukulaisiinsa. Hänellä on oma elämänsä Oslossa koirienkouluttajana, mutta kuten isä ja sedät, joutuu Torunnkin valintojen eteen. Kuka huolehtii kenestä, mitä rakkaus oikeastaan on ja miten käy sikatilan?"

"Anne B.Radegen teokset Neshovin perheestä ovat inhimillistä ja koskettavaa luettavaa arkipäivän iloista ja suruista. Liikuttavat ja hauskat romaanit ovat olleet valtavia myyntimenestyksiä ensin Norjassa ja sittemmin myös mm. Tanskassa ja Saksassa."

Olikin jo ikävä Neshovin perhettä! Ylläoleviin kehuihin on helppo yhtyä.

Wikipedia: Erakkorapu käyttää tunnusomaisesti pehmeän takaruumiinsa suojana jonkin toisen eläimen, kuten kotilon, kuorta. Toisinaan erakkorapu saattaa valita takaruumiinsa suojaksi myös jonkin muun kovapintaisen elementin, esimerkiksi tyhjän tölkin. Kasvaessaan rapu vaihtaa kuorta ajoittain isompaan. Meressä elävät erakkoravut keräävät kuorensa päälle lisäsuojaksi merivuokkoja.Jos erakkorapu tuntee itsensä uhatuksi, se vetäytyy kuoreensa niin, että kuoren suun tilkitsee ravun iso saksi.

1251021727_img-d41d8cd98f00b204e9800998e