"Kolme elämää. Kolme rakkautta. Kolme syytä päästää irti.

Izzie Silver on jättänyt kotikylänsä Tamarinin taakseen ja aloittanut uuden elämän New Yorkin muotimaailmassa. Muodokas Izzie vähät välittää laihuusihanteista ja haaveilee perustavansa oman mallitoimiston plus-kokoisille naisille. Elämä on mukavaa - kunnes Izzie rikkoo omat sääntönsä ja lankeaa varattuun mieheen.

Kotona Irlannissa Izzien täti Anneliese saa selville, että hänen miehellään on suhde hänen parhaan ystävänsä kanssa. Synkkämielinen Anneliese tuntee olevansa avian yksin ja hylätty.

Anneliese ja Izzie ovat tottueet vastoinkäymisissään turvautumaan vankkumattomaan tukipilariinsa, suvun viisaaseen matriarkkaan Lilyyn. Kun Lily yllättäen vaipuu koomaan, naisten on pantava omat murheensa syrjään. Sairasvuoteella selviää, että myös tyynellä ja lempeällä Lilyllä on ollut omat salaisuutensa.

Yhdessä ja erikseen Izzie, Annaliese ja Lily oppivat asioita itsestään ja toisistaan, rakkaudesta, menetyksestä ja ystävyydestä. Nämä opit he kantavat mielessään ikuisesti."

Nautiskelin Cathy Kellyn uutuudesta. Sopivan rentouttavaa, ja sekaan ujutettuna vakaviakin aiheita sopivassa suhteessa. Kirjan nimi nyt ei oikein ole hyvä, alkuperäinen on parempi ja kuvaavampi "Lessons in Heartbreak".