"Perillinen-trilogian toisessa osassa pimeys laskeutuu Alagaësiaan..."

"Eragon ja lohikäärme Saphira ovat juuri kukistaneet kääpiöiden ja muiden kapinallisten kanssa kuningas Galbatorixin joukot, jotka olivat hyökänneet heidän turvapaikkaansa Farthen Dûriin. Vaikka vardenien kapinallisryhmiä repivät pian sisäiset valtataistelut, Eragonin on määrä lähteä Arya-neidon johdattamana Ellesméraan, haltioiden maahan, jotta hänen lohikäärmeratsstajan koulutuksen sataisiin päätökseen.

Niin jatkuu Eragonin ja Saphiran uskomaton matka halki yhä uusien maiden ja vaarojen. Kaaos ja petos vaanivat joka puolella, ja Eragonin on oltava varuillaan. Hänen on myös omistettava kaikki tarmonsa magian ja muiden tärkeiden taitojen opetteluun. Onneksi Eragonin rinnalla on koko ajan korvaamaton ystävä, Saphira.

Puristaako kuningas Galbatorixin säälimätön koura eri puolilla Alagaësiaa puhjenneen vastarinnan lopulta hengettömäksi? Entä kasvaako Eragon oikean lohikäärmeratsastajan mittoihin?"

Tässä jatko-osassa seurataan myös Eragonin serkun Roranin vaihetaan ja lopussa selviää myös Eragonin oikean perheen henkilöllisyys. Fantasia-kirjoista joko pitää tai ei, mutta kannattaa tutustua. Minä aloitin tästä Perillinen-trilogiasta ja aion jatkossakin lukea fantasiaaHymy

Osaisiko joku suositella jotain kirjaa?

 

1239869604_img-d41d8cd98f00b204e9800998e